Despre noi

Oferim soluții complete de creare website sau magazin online

Experienta in webdevelopment de peste 10 ani este primul nostru atu, iar faptul ca am crescut in acelasi timp cu toate tehnologiile actuale ne-a impulsionat sa ne adaptam si sa invatam mereu. Am lucrat de la inceput in companii mari, dar si mici si am colaborat foarte bine atat cu clientii acestora, cat si pe cont propriu, iar aceasta experianta face sa fim echipa cea mai buna pentru clientii care doresc sa poata discuta deschis despre cum vad ei produsul final. Incurajam intrebarile si facem proiectele cat mai usor de utilizat atat pentru clientii dumneavoastra, cat si pentru administratorul paginilor, pentru ca stim cat de important este ca timpul petrecut pe site sa genereze o stare de multumire – fie ca este vorba de plasarea unei comenzi rapid si eficient sau doar aflarea unor informatii despre compania promovata.

Design

Proiectăm după cerințele tale. Stabilim de la început toate etapele realizării proiectului, astfel vei sta liniștit cât timp lucram la proiectul tău.

Website de prezentare

Realizăm website-uri de prezentare pe platforma WordPress. Site-ul poate fi administrat din panoul de control foarte ușor.

Magazine online

Folosind platforme ca Opencart, CS-Cart, Magento, Shopify realizam magazine virtuale la cheie usor de administrat.